Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

~Stay away from me~


CH. Crazy Laughter

Kutsumanimi: Jokeri

Rotu: Westfaleninhevonen

Skp: Ori

Väri&merkit: Musta, HA HA HA ja JOKER -merkit

Syntynyt: 2013

Tekijä: Katatu, Kht Chiaro

Kasvattaja:

Omistaja: Katatu, Kht Chiaro

Varusteväri: Hopea

 

KOULUTUS

Painotus: Koulutus

 

LUONNE

Luonteeltaan Jokeri on aggressiivinen, sellainen "badass"-tyyppiä. Jyrää kaiken ja kaikki. Tarkka kaikessa ja osoittaa mieltä jos jokin ei suju halutulla tavalla. Luonteeltaan ehdottomasti yhden ihmisen hevonen, eikä suostu minkäänlaiseen yhteistyöhön muiden kanssa. Hieman vihamielinen muita hevosia kohtaan, muttei kuitenkaan hyöki. Ihmisten päälle saattaa kuitenkin rynniä. Tuee tarhata yksin, sillä alkaa pitämään kovaa jöötä muile hevosille jos ei saa olla yksin laitumella/tarhassa. Kouluttamisella orista pitäisi saada kohtuullinen hevonen, ainakin toivottavasti.
Ratsastustilanteissa toimeen muiden hevosten kanssa ja yrittää jopa tutustua, joskin hyvin epäluuloisena. Hyvin epäileväinen etenkin kaikkea uutta ja äkkinäistä kohtaan. Jaksaa keskittyä ja jopa käyttäytyä yksin ratsastettaessa. Maneesissa se on rauhallisin, sillä siellä ei ole liikaa ärsykkeitä.
Jokerilla on kevyet, muttei kovin liidokkaat askeleet. Pienen kokonsa ja ketteryytensä takia sillä voisi olla potentiaalia estehevoseksi. Yksittäisesteenä ollaan hypätty 70cm. Kouluratsastuksessa perusjutut, kuten pohkeenväistöt ja avotaivutukset sujuu hyvin. Maastossa pukittelee ja saattaa ryöstää. Rinnalla laukkaavat hevoset tulkitsee kilpailijoiksi, tästä seurauksena on ryöstäminen ja kiitoneliä niin pitkälle kuin ori vain jaksaa. Jokeria on hankala pysäyttää maastossa; se ei halua seistä paikoillaan, minkä takia se kiukuttelee ja kiemurtaa jatkuvasti.

 

SUKU / Saa tarjota sukua!

i. TO

e. TT

 

JÄLKELÄISET

Jokeri on tarjolla 2016-2017 syntyneiden puhtaiden westfaleninhevosten isäksi!

©2019 Kht Chiaro - suntuubi.com